keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Keskeneräistä

Nyt on sellanen vaihe, kun ei tahdo saada mitään valmiiksi. Kaikki jää vähän kesken mitä erinäisistä syistä. Monta hommaa on työnalla. Saunan pukuhuone on lattian maalausta vaille valmis, mutta siitä kuvia sitten myöhemmin. Maalin osto ei ollutkaan niin helppoa, että kävelee vaan rautakauppaan, ei edes kahteen eri rautakauppaan. Laattalattioille tarkoitettua maalia ei ollutkaan niin helppo saada, kun mä luulin. Etsintä siis jatkuu vielä. Joskus ihmetyttää kummasti, kuinka joidenkin asioiden löytyminen voi näin isossa maassa olla niin vaikeaa. Luulisi, että täällä olisi kaikkea ja vähän liikaakin.

Käytävätila odottelee ehostusta. Jakkarat maalia, mutta tuntuu olevan liian tuulista spraymaalille, tai sitten liian kylmä. Oksat on oottanut varastohuoneessa kuivumista ja nyt niitä pääsisi jo maalaamaan. Kukkaruukun dyykkasin eilen. Oikeasti se ei ole kukkaruukku vaan tollanen betonipömpeli, mutta säästin luontoa ja poimin sen talteen tuolta ulkoa lojumasta. Sekin pitäisi maalata.



Viime päivät oon maalannu yhtä sisustustaulua, jonka tekeminen on ihan kohtuuttoman iso työ sen lopputulokseen nähden. Sillä kun ei tule mitään taiteellista arvoa olemaan, vaan on ihan tavallinen sisustustaulu, mutta että osaa olla aikaavievä. Käytän paperina tapetin nurjaa puolta ja koska sen pinta on struktuurinen, niin suorien viivojen saaminen on ihan uskomattoman työlästä. Väriä se vaatii vielä kaksi kerrosta kutakin ja siihen päälle tarkat pensselinvedot ihan tosi ohuella pensselillä, niin välillä on tehny mieli jo luovuttaa. 






Ja tietysti juuri silloin kun olisi kauhea into tehdä kaikkea niin iskee flunssa. Eilen alkoi olo olla jo jokseenkin voimaton ja tämä päivä on mennyt sängynpohjalla. Toivottavasti se tauti nyt ei tule kunnolla päälle ja huomenna pääsen jatkamaan mun pensselipiperrystä :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienikin kommentti ilahduttaa :-)