tiistai 9. helmikuuta 2016

Lähdin ostamaan 3 kynttilää ja banaaneja...Kylpyhuoneen sisustusinnostus sai vaan uutta potkua edellisestä. Oli ihan pakko lähteä ostamaan valkoiset kynttilät ylähyllylle edellisten turkoosien sijaan, jotka sinne oli vaan lykätty muuton yhteydessä. En alunperinkään niin ollut vakuuttunut niiden värien sopivuudesta, mutta sinne ne sit jäi ylähyllylle notkumaan tähän päivään asti. 

Kibek* on Saksan suurin mattokauppaketju ja liike on ihan järisyttävän kokonen kolmessa kerroksessa, jossa on pinta-alaa yhteensä 20000m². Siellä on ihan hyvä kynttilähylly ja kaikkea muutakin sisustusälää alakerrassa, joten sinne siis suuntasin. Nopeesti vaan käymään, niinkuin mä miehelle asian esitin.


Siellä mä sit jotenkin vaan sekosin. Käteen tarttu heräteostoksena vähän sitä sun tätä tarpeellista ja ehkä yksi tarpeetonkin, että kori oli äkkiä täynnä ja kohta ostoskärrytkin täynnä. Lopputulos oli kyllä niin hyvä saalis, että en malttanut olla hihkumatta siellä kassallakin metrin hymy naamalla, että lähdin sitten ostamaan kolmea valkoista kynttilää.

Mutta se, mistä nämä tavarat tulee löytämään tulevan paikkansa jääkin sitten seuraaviin postauksiin nähtäväksi. Nyt mulla on työn alla saunan pukuhuoneen pikku pintaremppa ja se on täyttänyt mun viime päiviä. Vauvan kanssa tää sisustamien etenee melko hitaasti ja sen ehdoilla. Huomenna jatkuu maalaus ja toivottavasti pääsen esittelemään sitä muutosta jo parin päivän sisällä.

Ai niin ja ne banaanit, ne sit tosiaan jäi sillä reissulla ostamatta.

 *sis. kaupallisia linkkejä

2 kommenttia:

  1. Oi tuolla kaupassa on mustia kynttilöitä!! Niitä täytyy ostaa AINA kun tulee vastaan! Valkoisten lisäksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta! Mustia mulla onkin onneks jemmassa kotona :-)

      Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa :-)