maanantai 4. heinäkuuta 2016

Toteemipaalu

Mä tykkään jemmailla aina kaikenlaista materiaalia jos näen jonkinlaista potentiaalia myöhempiä projekteja varten. Tän oksankarahkan poimin talteen ihan omasta pihasta ja se on kuivunut mukavasti sisällä ja aattelin että sille tulee vielä joku käyttöidea.


Pinterestistä sain idean, että laitan ton oksankarahkan roikkumaan terassinseinälle vaakaan ja siihen roikkumaan yrttejä isoihin eri sinisellä sävyillä maalattuihin kissaruokasäilykepurkkeihin. Ja koska mä halusin oikein värikkään terassin, niin mietin ekaks et maalaan siihen raitoja, mut muistin et mulla on yks keskeneräinen torkkupeiton virkkausprojekti kesken ja sitä varten tosi paljon erivärisiä lankoja ja päätin kokeilla niillä. Luulin, että se olis nopeempikin, mutta toi lankojen ympäripyörittäminen vasta hidasta sit olikin. Olis pitänyt sittenkin maalata.No ei se sitten näyttänytkään hyvältä, joku vaan tökkäsi. En tiedä oliko se idea yksinkertaisesti niin kökkö vai se, ettei se sopinut vaan tän terassin tyyliin. No joka tapauksessa ehdin purkaa koko höskän pois, ennenku ehdin ottaa kuvia ja harmitellen pistin suurella vaivalla tehdyn oksan seinälle nojaamaan. Olkoot sitten koristeena siinä pienenä väriläiskänä.
Sitten yhtenä päivänä vaan välähti, että sehän on ihan paras ratkaisu tökätä kesän jälkeen aurinkovarjon jalkatappiin, mikä on niin vaarallinen muuten. Se kun on valettu kiinteäksi terassin tiililaattojen alle. Siinä se saa töröttää sit toteemipaaluna talven yli. Nerokasta ja ennen kaikkea turvallista. Noin värikästä tolppaa päin harva kävelee.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienikin kommentti ilahduttaa :-)