perjantai 18. marraskuuta 2016

Hyllykön uusi paikka

Meillä on eletty pitkää flunssakautta ja silläkin blogin kirjoittelu on jäänyt vähemmälle. Mutta jatkan siitä, mihin viimeksi jäin. Eli pianon tulon myötä hyllykkö ja vasta perustettu vesipiste joutui lähtemään ja meillä onkin ollut aikamoista puljaamista huonekalujen kanssa, että mihin ne laitetaan. Mutta löytyihän se paikka. Möin rakkaan crosstrainerini pois, nyyh (otin salijäsenyyden) ja sen tilalta taas vapautui hyvä paikka hyllykölle. Ison käytävän päässä makuuhuoneiden välissä. 

Kuvaaminen oli melko haasteellista keinovalossa, koska päivänvalo ei vaan yksinkertaisesti riitä tuossa tilassa ja varsinkaan tähän vuodeaikaan. Kuvista tuli vähän sinertäviä.


Erittäin käytännöllinen ratkaisu tuli siihenkin, että saatiin alahyllylle nyt kaikki kissanruoat lajiteltua, koska niiden ruokintapiste on vastapäisellä seinällä.


Tosiaan saatiin tämäkin huonekalu lahjoitetaan-sivuston kautta. Meillä käy kyllä uskomaton tuuri näiden kanssa. Vaikka kyllähän mä sitä aika usein toisinaan selailen, koska siellä sitten pitää olla salamannopea jos meinaa jotain hyvää saada.

Tää oli jostain toimistosta, mitä ne tyhjäsi kokonaan kaikista kalusteista. Mutta aah, niin täydellinen meille. Messinkiä ja koivuvaneria. Materiaalina just niin täydellinen myös. Se on siro, mutta samalla siinä on sellasta loftmaista rouheutta.

Vielä siinä ei hyllynpäällisten sommittelujen osalta oo mitään sen suuremmin sisustettu. Kirjatukia tartteis, jotka aion ite tehdä joskus vielä. Ja muutkin aikaisemmat esineet muutti muihin kohteisiin hyllyn siirron myötä. 

Puukarahka oli sellanen yhden illan nopea diy-homma, kun olin säästellyt noita oksia jos niistä jotain vielä kehittäis. Näytti niin orvon tyhjältä ylähylly, että jotain muhkeeta piti saada siihen. Ja tietenkin heti, eikä ens viikolla. Joten se oli hetkessä mustaksi maalattu ja sitten vaan juuttinarua ympärille.


Lampun paikkaa joutu kans muuttamaan, kun ennen se roikkui solmussa. Nyt laitoin sen vaan rennosti sivuun naulaan roikkumaan ja oikeestaan aika kiva niin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienikin kommentti ilahduttaa :-)