perjantai 2. joulukuuta 2016

Viikonlopun aloitus virkkaillen

Kovin villiä menoa ei kokonaisen saikkuviikon päälle voi odottaa ja yks mun lempikotoilutouhuista on virkkaus. Ja niitä virkkausprojekteja on aina kaapissa valmiina, että koskaan ei tuu vaan eteen sellasta tilannetta, etteikö olis joku virkkaushomma kesken. Tai vähintäänkin lankaa, mistä alottaa.Tässä nyt alotettu säilytyskorin teko kun en muuta keksinyt. Mun uusin virkkausvillitys on tällainen kahden materiaalin punos. Tässä on käytössä juuttinarua ja perinteistä puuvillaista virkkauslankaa. 

Mulla iski juuttihimo ja oli pakko saada sitä jotenkin sisustukseen niin tilasin monta kerää juuttinarua, joten tää kori ei tuu jäämään ainoaksi. Jotenkin niin kaunis luonnonmateriaali ja tykkään tuosta kontrastista valkoisen kanssa. Mustaakin on tulossa sen kanssa tulevissa projekteissa.


Tällä tekniikalla saa nättiä pintaa aikaiseksi ja sopii just erittäin hyvin koreille ja sellasille töille, mitkä vaatii vahvaa tukea. 
Virkkaus on niin terapeuttista. Siinä vaan uppoutuu ja rauhottuu omille ajatuksille ja haaveilulle. Pahinta on lopettaminen, kun ei sitä malta lopettaa. Aina kun pitäis lopettaa ja mennä nukkumaan, niin tulee mieliteko tehdä vielä yks rivi ja sit taas vielä yks ja taas huomaa kuinka yks puol tuntia tai tunti on taas vierähtänyt eteenpäin. Erittäin vaarallinen laji illasta ;-) Viime yö meni yskiessä niin meneeköhän tämä yö yskiessä ja virkkaillessa. Ihanaa viikonloppua kaikille. Pysykää terveenä.


4 kommenttia:

 1. Ihana! Mä tukkään tehdä käsitöitä mut apua kun ne kaikki jää aina kesken! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Niinhän ne tuppaa monesti jäämään ja mullakin on yks iso keskeneräinen torkkupeitto ollut tekeillä jo puolitoista vuotta. Mutta kyllä se vielä joskus valmiiksi tulee ;-)

   Poista
 2. Tosi kiva idea. Laitatko kuvia tästä työstä valmiina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Se on jo valmis, mutta ajattelin tehdä sille kaveriksi vielä 2 koria lisää vähän eri koolla ja värityksellä niin teen sitten uuden postauksen niistä.

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa :-)