keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Sisustushaaveiluja

Viime aikoina on tullut erinäisiä sisustuksellisia haaveita ja nyt haaveilen olohuoneen vanhan puolen hiljaisesta muutoksesta. Tekis mieli vähän uusia huonekaluja, mutta ensin pitäis saada myytyä vanhaa pois, jotta voi hankkia uutta tilalle. Joka tapauksessa joululoman aikaan täällä pistetään vähän huonekaluja vaihtoon huoneiden välillä. Sekin jo piristää, että saa uutta ilmettä vanhoilla kalusteilla.

Uusi iso lipasto tai senkki olis haavelistalla, mutta se vaatii vielä kypsyttelyä. Tänään eri malleja katsellessa ihastuin täysin Bolian malleihin. Tässä olis mun unelma. Clinkers sideboard. Ja hauska muuten samalla tuo idea kasveista pussissa.Tässä kyseisessä mallissa tulee hinta yksinkertaisesti vastaan, mutta haaveita pitää olla. On tää vaan ihana, ai että! Bolialla löytyy joka kategoriasta kaikkea haaveiltavaa ja tarjoaa takuuvarmaa sisustusnautintoa katsella kuvia.


Kuva: Bolia

Pinterestissä taas törmäsin tähän malliin ja mun sydän oli myyty. Väriltään aivan ihana ja metallijalan muotoilu niin täydellinen, että voisin tuijottaa tuota kuvaa ikuisuuden. Itse asiassa kaikki tuossa kuvassa on täydellistä, jopa se pieni taulu yläkulmassa, joka on kuin piste i:n päälle. Tää on australialaisen firman Grazia&Co mallistoa vuodelta 2014. Tästä mulla on idea, et tuunais omasta vanhasta lipastosta oman version tän inspiraation pohjalta. Voi tulla hitti tai ihan huti, mutta se jääköön nähtäväksi.

Kuva: Est Living

Näihin haaveisiin ja tunnelmiin toivotan ihanaa ja stressitöntä joulunalusviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienikin kommentti ilahduttaa :-)