maanantai 1. toukokuuta 2017

Diy ruokapöytä
Idea uudesta ruokaryhmästä lähti, kun näin puoli-ilmaseksi myynnissä olevat 4 puutuolia. En taas voinut jättää tarttumatta tilaisuuteen ja niin ne ihanuudet pääsi meille uuteen käsittelyyn.Väriksi valitsin mustan, koska halusin kontrastia pöydän kanssa ja meillä on muutenkin musta-valkoista niin paljon, että halusin pitää yhtenäisen linjan. Puunväristä mietin myös, mutta tuolit oli sen verran huonossa pinnassa, että niissä olis ollut niin paljon enemmän hommaa, että maalauksella sain pinnan virheet helpommin peittoon, ja ennenkaikkea nopeammin.

Mä oon vähän sellanen sisustaja, että kun saan jonkun idean, niin se pitää saada heti toteutettua. Siispä uusi ruokapöytä tuoleille piti myös saada heti. Luovuus kukkimaan ja aivonystyrät miettimään, millä loihdin hetkessä uuden pöydän kotoa löytyvistä materiaaleista.

Uusien huonejärjestelyiden myötä mies joutui luopumaan omasta huoneestaan ja siitä jäi ylimääräiseksi lasinen työpöytä ja siinä olikin hyvä pöytälevy käyttöön. 2 vanhaa singerin runkoa meillä on myös viime ajat vaan etsineet paikkaa ja toinen niistä enemmänkin vaan ylimääräisenä. Joten niistä jalat ja lasilevy päälle.


Yks tuoli on vielä maalaamatta ja pari tuolia kaipaa viimestä maalipintaa. Melkein valmista. Saa nähdä millon intoa riittää saattaa tää projekti loppuun asti. Toinen singerin runko piti maalata myös valkoiseksi ja sekin vielä kaipaa viimeistä maalikerrosta. 


Vieraita jos tulee niin päihin saa 2 ylimääräistä tuolia. Vanha pyöreä ruokaryhmä siirtyi keittiöön ja sopi sinne paremmin kuin olisin uskonut. 
Ite tykkään, että lasi tuo ilmavuutta läpinäkyvyydellään ja samalla se on mukava kontrasti uutta ja vanhaa singerin runkojen kanssa. Tuolit on taas enemmän skandinaavista tyyliä, mitä mä kaipasinkin vähän lisää tähän tilaan.

Lasipinta on helppo puhdistaa ja toistaiseksi meillä ruokailee olohuoneen puolella vaan aikuiset. Silläkin tää ratkaisu oli tarpeen, että keittiöön saatiin toinen 4 hengen ruokaryhmä, jossa tapahtuu sottasemmat perheen ruokahetket Romeon kanssa. On vaan laattalattia putsattavana ;-)

Pöytätabletit pitää vielä ostaa tai itse tehdä, koska lautasta ja varsinkaan kuumaa lautasta en jotenkin raaski laittaa suoraan lasia vasten.

Jossain vaiheessa mä haluan ihan kunnon ison 6-8 hengen ruokaryhmän, mutta sen suunnittelu, että millaisen mä lopulta haluan, ottaa nyt aikaa. 


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos kivasta palautteesta �� Mukava kuulla ja oikeen hyvää kevättä sinulle.

      Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa :-)